KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Pancratius kan de champagne alvast koud zetten

Het kampioenschap in de vierde klasse E is voor RKSV Pancratius nu echt een kwestie van tijd. De formatie van Danny Hijzelendoorn won zaterdag het uitduel in Bussum tegen BFC, de enige nog overgebleven concurrent, met 0-2. Pancratius gaat zo met een straatlengte voorsprong de slotfase van de competitie in.

FC VVC wist in 3B Kagia op afstand te houden. Beide teams sloten een boeiend treffen in Lisserbroek af met een score van 4-4. De Nieuw-Vennepers toonden veerkracht door een 3-1 achterstand om te buigen in een 3-4 voorsprong. In de slotfase sleepte Kagia er toch een punt uit.

FC Lisse kende een off-day in de derde divisie A door op Ter Specke met 0-3 te verliezen van middenmoter Harkemase Boys. Gelukkig voor de equipe van Robbert de Ruiter leed directe concurrent Scheveningen ook een nederlaag tegen VVOG.

Ter Leede rekende in Opheusden af met DFS (1-2). Jesse Dingjan en Jeffrey Bok maakten al voor de rust een 1-0 achterstand ongedaan. Dingjan, die onlangs zijn contract verlengde in Sassenheim, mist wel de slotfase van de competitie. De middenvelder vertrek begin april naar Amerika om daar enkele maanden te gaan spelen voor Cincinnati Dutch Lions, uitkomend op het derde niveau van Amerika en Canada. In augustus keert Dingjan weer terug bij Ter Leede.

Alle uitslagen zaterdag 11 maart:
Derde divisie A FC Lisse – Harkemase Boys 0-3
Hoofdklasse A DFS – Ter Leede 1-2
2B SV Overbos - EVC 2-2
3B Kagia – FC VVC 4-4
3B VEW - UNO 6-3
3B Zandvoort – SCW 3-1
3B VSV - SV Hoofddorp 4-1
4E BFC - Pancratius 0-2

 

  • Pancratius
  • Ter Leede
  • FC Lisse
  • Kagia
  • FC VVC

Geef jouw reactie