KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Super zaterdag voor Noordwijk en Ter Leede

VV Noordwijk en VV Ter Leede zijn zaterdag een heel stuk dichterbij het kampioenschap gekomen. In de derde divisie breidde Noordwijk de voorsprong op Quick Boys uit naar een bijna onoverbrugbare vijf punten. De ploeg van Kees Zethof toonde op de Duinwetering veel mentale veerkracht door DOVO, na een 1-3 achterstand, met 4-3 te verslaan.

Quick Boys verloor in eigen huis verrassend met 0-2 van VVOG. Noordwijk kan zich zo komende zaterdag in de voorlaatste wedstrijdronde al verzekeren van promotie naar het hoogste amateurniveau. Winst in Zeeland tegen Hoek is dan voldoende.

Ter Leede moest lange tijd vrezen voor puntverlies in de thuiswedstrijd tegen Jodan Boys. Doelpunten in de slotfase van Jim Gilissen en Jeffrey Bok, vanaf de middenlijn, hielpen de thuisclub alsnog aan een extreem belangrijke zege (2-0). RKAV Volendam, dat op doelsaldo de ranglijst in de hoofdklasse A aanvoerde, verloor onverwacht met 0-1 van Capelle. De Sassenheimers verdedigen nu zo in de laatste twee wedstrijden een voorsprong van drie punten op Volendam.

  • Noordwijk
  • Ter Leede

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement