KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Mazda Meerboarding Bokaal voor Barca Maluku

Het team van Barca Maluku heeft zondag voor het eerst beslag gelegd op de felbegeerde Mazda Meerboarding Bokaal. Op de schitterende locatie aan de Toolenburger Plas, nabij restaurant Lieveling, werd Cenuvo in de finale nipt met 4-3 verslagen. Gastheer Lieveling besliste het gevecht om de derde plaats in haar voordeel door Los Calacticos via een strafschoppenserie te verslaan.

Bij de vrouwen eindigde het tweede team van Geel Wit na penalty’s, na de reguliere speeltijd van twaalf minuten was de score 4-4, op de eerste plaats ten koste van Meersportief. Helemaal onomstreden was deze uitslag niet. De speelsters van Meersportief dachten het duel met 5-4 gewonnen te hebben, maar volgens de scheidsrechter was de score wel degelijk in balans. De keepster van Geel Wit stopte direct de eerste 2 penalty’s en hielp haar ploeg zo toch aan de toernooizege.

Met dank aan een groot aantal sponsoren konden er naast de Mazda Meerboarding Bokaal, (wisselbeker), nog een aantal prijzen verdeeld worden. Een overzicht van de winnaars:

Eerste plaats: Barca Maluku

Tweede plaats: Cenuvo

Derde plaats: Lieveling

Beste speler: Ronald Maas

Pechprijs: Chantal van Nobelen

Sportiviteitsprijs: Hillegom dames

Gatenschieten: Cenuvo/IS

Beste schutter: Waleed Anwar

Door het schitterende weer en het sportieve verloop was het een zeer geslaagde dag. Vanaf nu kan er dus zeker getraind worden door de teams die in de zomer van 2017 hoge ogen willen gooien.

Een uitgebreidere sfeerreportage met veel foto’s van de Meerboarding Cup is te lezen in de september-editie van 433 Magazine.

Foto's: Marcello Geerts

 

  • Meerboarding Cup 2016

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement