Uit de regio

Zondagvoetbal doet het met drie gelijke spelen

De vijf zondagse elftallen uit Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp, Vijfhuizen en Zwanenburg hebben 11 oktober drie keer gelijk gespeeld. Volgens de betrokken trainers heeft DSOV een punt gewonnen tegen subtopper Ouderkerk, terwijl VV Zwanenburg een prima wedstrijd met heel veel kansen heeft gespeeld. Jammer dat die niet allemaal benut werden, aldus trainer Mehmet Simsek, want dan had het wellicht al 0-3 bij rust gestaan.
Jimmy Simons zag zijn team binnen tien minuten al twee kopkansen missen, waarna in de tweede helft de bal van de doellijn gehaald werd. Die had er volgens de trainer echt in gemoeten, want dan had SV Hoofddorp gewoon van een ploeg gewonnen die duidelijk voor een gelijkspel naar Hoofddorp was gekomen.