KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Clubs derde klasse A zien tegenstander afhaken

De zaterdag derde klasse A gaat verder met dertien teams. Het Haarlemse HYS heeft besloten zich terug te trekken. Onder meer Olympia Haarlem, Koninklijke HFC en United/DAVO spelen zo twee wedstrijden minder.

Het zijn onrustige weken bij Haarlem Yildiz Spor. Halverwege oktober werd besloten om een rustpauze van twee weken in het lassen. Het bestuur riep op tot bezinning. ‘Zoals jullie weten hebben we bij HYS sportiviteit en respect als kernwaarden in ons beleid gekerfd. Helaas merken wij dat er op dit gebied veel terrein is verloren de afgelopen weken’, was te lezen op de website van HYS.

Na de twee weken rust speelde HYS vorige week nog tegen ZCFC en dat bleek niet meer dan de laatste stuiptrekking op zaterdag. Een groot gedeelte van het team verkast naar de zondagformatie die uitkomt in 4D. Anders spelers kiezen voor een andere club.

Voor de ranglijst in de derde klasse A zijn de sportieve gevolgen te overzien. Naast ZPC raakt ook DEM zo drie punten kwijt. Castricum speelde gelijk tegen HYS en moet zo één punt afstaan.

 

 

 

  • HYS
  • United/DAVO
  • Olympia Haarlem
  • Koninklijke HFC

Geef jouw reactie