KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Hoofddorp verlengt met Smeets

Jorg Smeets en S.V. Hoofddorp gaan langer met elkaar door. De voormalig prof is sinds de zomer werkzaam op de IJvelden en deze samenwerking bevalt goed en heeft geresulteerd in een nieuwe verbintenis tot de zomer van 2025.

De manier waarop hij zich opstelt – en daarmee voor verbinding zorgt – binnen de vereniging is in positieve zin door meerdere geledingen binnen de vereniging opgevallen. Jorg heeft de eerste maanden bij SV Hoofddorp ook als uiterst positief ervaren. Vandaar dat de vereniging en de trainer het snel eens waren om de samenwerking, die in eerste instantie voor de duur van één seizoen was aangegaan, al in een vroeg stadium te verlengen. Op deze manier schaffen we ook snel duidelijkheid richting onze spelers’, zo valt op de clubsite te lezen.

Hoofddorp heeft de ambitie om met een herkenbaar eerste elftal door te groeien naar de vierde divisie. Bij het ingaan van de winterstop bezet Hoofddorp de derde plaats in de eerste klasse A op zondag. Tijdens de eerste speeldag in 2023 op zondag 22 januari wacht direct een kraker. De ongeslagen koploper HBC komt dan op bezoek. Het verschil is momenteel zeven punten.

  • S.V. Hoofddorp
  • Jorg Smeets

Geef jouw reactie