KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Alphense Girls presenteert nieuwe kledingplan

Alphense Girls, de meidentak van Alphense Boys heeft zaterdag haar nieuwe kledingplan gepresenteerd. Naast de officiële presentatie net voor aanvang van de wedstrijd van het vlaggenschip waren de meidenteams aanwezig om een erehaag te vormen. De Girls liepen er professioneel en trots bij in hun nieuwe kleding, zelfs met het helaas heel regenachtige weer deze middag.

Alphense Girls is erg blij de meiden een compleet nieuwe kledingset te kunnen aanbieden bestaande uit een wedstrijdtenue, presentatiepak en tas. Na de eerdere unieke ‘Girls’-kleedkamers is het de Alphense Boys hiermee weer gelukt de Girls op een mooie wijze hun plek binnen de club te geven. Het kledingplan is mogelijk gemaakt op basis van het 3-jarig ING-sponsorship, met aanvulling van lokale sponsoren FSASport en Qint.

Met de introductie van het kledingplan wil de Alphense Girls-tak continuïteit bieden in de beschikbaarheid van een professioneel, kwalitatief en mooi kledingpakket voor elk meidenteam tegen een geringe huurbijdrage. Zaterdag 16 december spelen de Girls-teams hun laatste wedstrijd voor de winterstop om daarna in het nieuwe jaar verder te knallen in hun nieuwe kleding.

  • Alphense Boys
  • Alphense Girls
  • kledingplan

Geef jouw reactie