KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Februari-editie 433 Magazine in aantocht

De winterstop is gelukkig al weer een paar weken achter de rug en dus is het de hoogste tijd voor een nieuwe editie van 433 Magazine. Komend weekend is het zover een worden de bladen geleverd bij de diverse clubs in Haarlemmermeer, Haarlem en omgeving, de Bollenstreek en de andere, bekende verspreidingspunten in de regio.

Wat kunnen de lezers verwachten in de eerste editie van 2019? Op uitnodiging van de Heerenclub van HBC maakten we hun trainingskamp van zeer dichtbij mee. In het kielzog van trainer Jasper Ketting en zijn mannen reisden we mee naar Portugal voor een mooie sfeerreportage, het resultaat is in deze uitgave te zien. HBC is één van de clubs die kans maakt over een paar maanden een stap omhoog te maken, maar er zijn er meer verenigingen uit ons verspreidingsgebied die uitzicht hebben op een prijs. We maakten een rondje langs de velden en vroegen een aantal trainers de prestaties van hun team te beoordelen en de doelstellingen voor de rest van het seizoen te formuleren.

Voor de profrubriek spraken we in Haarlem met Serge van den Ban, voormalig sluitpost van onder meer Haarlem, Dordrecht’90 en Ter Leede. Tegenwoordig is hij keeperstrainer van RKC Waalwijk.

Jeffrey Ket (foto), aanvoerder van Quick Boys, gaat in op een aantal stellingen. Voor DSS is het een bijzonder jaar. De club viert haar 100ste verjaardag. Voor de rubriek de Oude Garde waren we te gast bij S.V. Hoofddorp en dat leverde een interessant artikel met mooie anekdotes op. Mis deze editie van 433 Magazine dus niet.

 

  • 433 Magazine
  • Serge van den Ban
  • Jeffrey Ket
  • DSS
  • HBC
  • SV Hoofddorp

Geef jouw reactie