KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Hoofddorp toont daadkracht met trio aanwinsten

Met het oog op het seizoen 2021-2022 is SV Hoofddorp zeer nadrukkelijk bezig met het versterken van de selectie. Manolito Joren, Oliver Rifai en Jasper-Ewout van Breemen-Schneider hebben alle drie hun ja-woord aan de ambitieuze zondag eersteklasser gegeven.

Joren, die dit seizoen uitkomt voor het Amsterdamse ASV Arsenal is een fysiek snelle en sterke verdediger. De 24-jarige speler kan bovendien op meerdere plekken uit de voeten. Joren heeft als speler ook een verleden bij de Ajax-amateurs.

Oliver Rifai (27) jaar kwam in de jeugd uit voor Telstar en AZ en speelde ooit voor Nederland Onder 17. Voor de club uit Velsen kwam Rifai tot 65 duels in de eerste divisie. De in Uithoorn woonachtige verdediger/middenvelder speelde de laatst twee seizoenen voor tweedeklasser HBOK.

Jasper-Ewout van Breemen-Schneider (25) is een aanvallende middenvelder/aanvaller die gemakkelijk het doel weet te vinden. Na bemiddeling van oud-ploeggenoot Luc Stolker, een andere aanwinst van Hoofddorp voor komend seizoen, kwam de club succesvol in contact met hem. Thans speelde Van Breemen-Schneider, die voor zijn studie naar Amsterdam verhuist, voor ATC’65 uit Hengelo.

 

  • SV Hoofddorp
  • Manolito Joren
  • Oliver Rifai
  • Jasper-Ewout van Breemen-Schneider

Geef jouw reactie