KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Meidenafdeling Ter Leede geniet van Ajax-clinic

Woensdag 7 maart was voor de meidenafdeling van Ter Leede een bijzonder dag. Zij kregen de gelegenheid om een clinic van de Ajax-vrouwen te volgen. Meer dan vijftig meiden grepen deze unieke kans om te ervaren hoe er dagelijks getraind wordt bij de Amsterdamse topclub.

Inessa Kaagman, Loïs Oudemast, Vita van der Linden en voormalig Ter Leede-speelster Chantal de Ridder waren naar De Roodemolen gekomen om de clinic te geven. Na een welkomstwoordje en een fotomoment was het tijd om te starten.

Tijdens de verschillende trainingsvormen kwamen onder andere aannemen/passen, schieten/afronden, passeerbewegingen en partijvormen aan bod. Na afloop was er een ware persconferentie in de kantine. Alle meiden kregen hier de kans om hun vragen te stellen. Waar zou je nog willen voetballen buiten Ajax. Waarom hebben jullie gekozen voor voetbal en waarom ben je niet op hockey gegaan? Het vragen slechts enkele van de vele vragen die Inessa, Lois, Vita en Chantal mochten beantwoorden.

Na afloop was het moment aangebroken om nog persoonlijk met de Ajax- speelsters op de foto te gaan en een handtekening te scoren. Van deze optie werd gretig gebruik gemaakt.

Foto: Hans Schalk

  • Ter Leede
  • Ajax
  • Chantal de Ridder
  • Inessa Kaagman
  • Vita van der Linden
  • Lois Oudemast

Geef jouw reactie