KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

DSS stelt Van Leuven aan als nieuwe oefenmeester

DSS heeft met Martin van Leuven een nieuwe hoofdtrainer gevonden. Van Leuven heeft als oefenmeester gewerkt bij onder andere BOL, Woudia, De Blokkers, West Frisia, Alliance22 en SVW'27 en is overtuigd zijn nieuwe vereniging te helpen met de volgende stap.

Van Leuven: ‘DSS is voor mij een grote ambitieuze vereniging met een gedegen organisatie die een fundament vormt om optimaal te kunnen presteren. Het is voor mij een grote uitdaging om samen met de spelers en de overige leden van de technische staf de komende jaren in navolging van de vrouwenafdeling, ook de zondagselectie op een hoger niveau te brengen. Alle randvoorwaarden zijn daarvoor aanwezig en ik heb hier dan ook het volste vertrouwen in dat ons dit gaat lukken.’

Van Leuven presenteerde zijn plannen aan het bestuur van de club en daar werd enthousiast op gereageerd: ‘Martin is een persoon die zorgt voor een positieve sfeer binnen onze club en met zijn voetbaldrive gaan we een mooie toekomst tegemoet met ons eerste elftal’, aldus het bestuur.

 

  • DSS
  • Martin van Leuven

Geef jouw reactie