Uitslagen

JO13-4 verrassende poulewinnaar 433- toernooi SV Hoofddorp

Onder prachtige voetbalweer omstandigheden is maandagavond een opstart gemaakt met het SV Hoofddorp - 433 toernooi. Geen wind, strak blauwe hemel en enthousiaste spelers zorgden voor een geweldige avond vol strijd. De JO13-4 kwam na een spannende avond verrassend als winnaar uit de bus.

Voorafgaande aan de wedstrijden werd begonnen met een strafschoppenserie, waarbij het verschil in sterkte werd gecompenseerd door het aantal te nemen strafschoppen. De JO13-2 wist er 7 te verzilveren en de JO13-3 totaal 9 en JO13-4 totaal 11. De doelpunten konden vervolgens rechtgezet worden door doelpunten tijdens de wedstrijden.

De eerste wedstrijd tussen JO13-2 en JO13-3 ging lange tijd gelijk op maar uiteindelijk wist de JO13-2 in de 2e helft het verschil maken door uiteindelijk met 2-0 te winnen. De tweede wedstrijd tussen JO13-3 en JO13-4 eindigde in 3-2. Door deze uitslagen was het slotduel van groot belang. De JO 13-2 zou minimaal 4 doelpunten moeten maken tegen de JO 13-4. Het eerste doelpunt viel al heel snel en na een indirecte vrije trap werd het 2-0. De eerste helft werd afgesloten met een tussenscore van 3-0.

De spelers van de JO13-4 kregen in de rust nog de nodige instructies en dat leidde een ongelooflijk spannende 2e helft in. De JO13-3 ging weer vol in de aanval maar de mannen van JO13-4 verdedigde al leeuwen en wisten telkens ervoor te zorgen dat de aanvallen werden afgeslagen. De keeper krijgt daarnaast een groot compliment voor zijn reddingen. Ging het dan toch nog gebeuren? De tijd verstreek en er waren nog een aantal kansen voor de JO13-2, maar het voor hun (noodzakelijke) vierde doelpunt bleef uit. Beide teams hadden er werkelijk alles aan gedaan. De JO13-4 werd zo de verrassende winnaar.