KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

SCW staat stil bij overlijden van speler Bas Mulder


SCW, en buurtvereniging Tennisvereniging TVR, hebben zowel zaterdag 10 als maandag 12 oktober stil gestaan bij het plotseling overlijden van oud-selectiespeler en dorpsgenoot Bas Mulder. Hij overleed zaterdag 3 oktober op 43-jarige leeftijd.
Op zaterdag werd voorafgaand aan de wedstrijd SCW – IJmuiden op het hoofdveld op indrukwekkende wijze stilgestaan bij het plotseling verlies van oud-selectiespeler en veteraan Bas Mulder. Veteranen en de selecties van IJmuiden en SCW stelden zich op rond de middencirkel waar even daarvoor al een groot bloemstuk in de vorm van een bal was geplaatst.
Vervolgens werd een metersgrote foto naar het volle terras gedraaid met daarop een portret van Bas Mulder, gemaakt tijdens een wedstrijd tegen Aalsmeer. De spits, de topscorer aller tijden bij SCW, viert daar op uitbundige wijze zijn beslissende treffer.
Dezelfde foto was ook op maandag te zien toen de rouwstoet een laatste stille groet bracht aan de velden van SCW. Bas Mulder is maandag 12 oktober begraven.

  • SCW
  • Mulder
  • topscorer
  • 433Magazine

Geef jouw reactie