KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

HBC bouwt aan de toekomst in Torremolinos

Corona heeft ons allemaal stil gezet en het nieuwe normaal is verre van normaal. We hebben wel geleerd dat 2 dingen essentieel zijn: Sporten om je lichaam en geest gezond te houden en verbinding zoeken met elkaar.

Ondanks de zware coronamaatregelen heeft HBC gezocht naar een manier om het eerste elftal in de tweede klasse te laten bouwen aan de toekomst: promoveren naar de eerste klasse! Met inachtneming van de strenge maatregelen in Spanje en Nederland, aangescherpt met extra interne restricties heeft HBC ook dit jaar zeer zorgvuldig een trainingskamp georganiseerd voor de opbouw en versterking van lichaam en geest en van de selectie van HBC. De verrichtingen van de selectie van trainer Jasper Ketting zijn komende dagen op deze site te lezen.

In alle vroegte stond HBC vanochtend op Schiphol voor een probleemloze vlucht naar het Spaanse Torremolinos. Na een korte verkenning van het hotel en de lunch kwamen ze meteen in actie. De bus bracht de club naar Polideportivo Benalmadena, een prachtige locatie tussen de bergen.

Hier werd de basis gelegd voor de rest van het trainingskamp, want de spieren van de mannen waren nog stram, het inzicht nog een beetje weggezakt en de samenwerking nog niet optimaal. Maar naarmate de training vorderde, kwam de zon door en werd de ploeg scherper en sneller.

Was op de heenreis de ploeg nog redelijk ingetogen, op de terugreis naar het hotel waren er al wat meer praatjes en werd er dwars door de mondkapjes heen al wat meer gelachen. Dat belooft wat voor morgen.

  • HBC

Geef jouw reactie