KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Katwijk strikt succestrainer Van den Berg

Jack van den Berg is per direct aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van Katwijk. Hij komt over van ASWH uit Hendrik Ido Ambacht, dat uitkomt in derde divisie op zaterdag. Van den Berg (59) heeft op de Krom een contract getekend voor anderhalf jaar.

Van den Berg is een ervaren en gelouterde coach die al jaren in de top van het Nederlands amateurvoetbal werkzaam is en vele successen behaalde. Als jeugdtrainer werkte hij vier seizoenen bij de profs van Feyenoord waar hij verantwoordelijk was voor de C1 en B1-junioren. Hierna werd hij vier seizoenen hoofdtrainer bij Zwart Wit ’28 uit Rotterdam in de hoofdklasse. Na een seizoen bij SHO volgden vijf succesvolle seizoenen bij ASWH. Vanaf 2006 was hij negen seizoenen hoofdtrainer bij Barendrecht. Deze club bracht hij van de eerste klasse naar de top van de hoofdklasse. In de periode van 2013 tot en met 2017 was Van den Berg uit trainer van IFC. Deze club stoomde onder zijn regie door van de tweede- naar de hoofdklasse.

In 2015 keerde Van den Berg terug naar ASWH en er volgde direct promotie Individueel werd hij vier keer genomineerd door zijn collega-trainers van de VVON en in 2006 gekozen tot beste amateurtrainer van Nederland.

Foto: VV Katwijk

Fotobijschrift: Vlnr.: voorzitter Mart Vergouwen, TD Cees Bruinink, trainer Jack van den Berg en de hoofdsponsor Diek Parlevliet.

  • VV Katwijk
  • Jack van den Berg

Geef jouw reactie