KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Sensatie blijft uit op slotdag

FC Lisse, Ter Leede, FC VVC en Kagia kunnen zich gaan opmaken voor de nacompetitie voor promotie. Alle vier de teams maakten nog een kleine of theoretisch kans op de titel. Wonderen bleven op de laatste speeldag echter uit.

SV Overbos was al zeker van degradatie naar de derde klasse. R.K.S.V. Pancratius is al weken kampioen in 4E, maar verspeelde tegen RAP wel de ongeslagen status.

Lisse begint de nacompetitie voor een plek in de tweede divisie woensdagavond 17 mei met een uitduel in Brabant tegen Dongen. De return op Ter Specke is drie dagen later. Ter Leede start het competitietoetje met als inzet een ticket voor de derde divisie tegen Staphorst.

FC VVC en Kagia strijden voor een plaats in de tweede klasse. De Nieuw-Vennepers openen tegen Sporting Andijk. Monnickendam is de eerst horde voor Kagia. De eerste wedstrijden zijn op zaterdag 20 mei.

VV UNO en SV Hoofddorp zullen komende weken moeten aantonen dat ze toch goed genoeg zijn om in de derde klasse te blijven. Hoofddorp begint tegen Stormvogels. UNO treft CTO'70 uit Duivendrecht.

Uitslagen zaterdag 13 mei:
Derde divisie A Jong Groningen – FC Lisse 1-0
Hoofdklasse A Ter Leede – Sliedrecht 4-2
2B SV Overbos – Buitenveldert 2-3
3B SCW – FC VVC 1-4
3B VSV - Kagia 2-0
3B UNO – S.V. Hoofddorp 10-1
4E Pancratius – RAP 2-3

  • Ter Leede
  • FC Lisse
  • VV Kagia
  • FC VVC
  • SV Overbos
  • RKSV Pancratius

Geef jouw reactie