KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

FC Lisse trapt 20 juni af voor het nieuwe seizoen

FC Lisse sloot het vorig seizoen af op zaterdag 4 juni met een gewonnen wedstrijd tegen Staphorst. Zestien dagen later is er al weer de start van een nieuw voetbalseizoen. Maandag 20 juni is de eerste training. De voorbereiding is in twee delen geknipt. FC Lisse speelt straks in de derde divisie 34 competitieduels, vier meer dan in de Topklasse.

FC Lisse speelt op donderdag 23 juni reeds haar eerste oefenwedstrijd. Dat is de uitwedstrijd bij ARC uit Alphen aan den Rijn. Dit duel begint om 20:00 uur. De huidige trainer van FC Lisse Robbert de Ruiter was in het verleden trainer bij ARC. Een week later volgt voor Lisse een ontmoeting met eerstedivisionist. Het eerste deel van de voorbereiding wordt afgesloten op zaterdag 2 juli.

Het tweede deel van de voorbereiding begint op maandag 18 juli. FC Lisse oefent op zaterdag 23 juli in Maassluis tegen amateurkampioen van Nederland Excelsior Maassluis. Op zaterdag 30 juli speelt Lisse voor de eerste keer thuis. Jodan Boys uit Gouda is dan te gast op Ter Specke. Een week later op zaterdag 6 augustus is het FC Lisse - Koninkljke HFC. De eerder voor dinsdag 9 augustus geplande wedstrijd tussen FC Lisse en Rijnvogels gaat niet door. Beide teams komen elkaar immers al in de competitie tegen.

De Lissenaren starten de competitie in de derde divisie al op zaterdag 13 augustus. De KNVB zal het wedstrijdschema begin juli publiceren.

Bron: FC Lisse

 

  • FC Lisse
  • voorbereiding nieuwe seizoen

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement