KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Ex-prof Wolters sluit aan bij amateurkampioen Katwijk

Randy Wolters gaat aan de slag bij VV Katwijk. De 33-jarige ex-prof heeft voor een jaar getekend bij de beste amateurclub van Nederland. Wolters komt over van FC Larne uit Noord Ierland waar zijn contract onlangs afliep. Na het stoppen van Raoul Esseboom en het verstrek van de Ahmed El Azzouti was Katwijk nog op zoek naar een ervaren kracht en deze is in de persoon van Wolters gevonden.

Wolters brengt een schat aan ervaring met zich mee. In het betaalde voetbal kwam de aanvaller tot meer dan 250 wedstrijden voor onder meer FC Emmen, FC Den Bosch, VVV Venlo, Go Ahead Eagles en NEC. In het buitenland speelde Wolters ook voor het Griekse Xanthi en in Schotland voor Dundee FC.

De geboren Leidenaar kijkt uit naar zijn periode bij VV Katwijk. ‘Ik denk dat VV Katwijk perfect bij mij past. De afgelopen jaren heb ik regelmatig contact met de club gehad en nu denk ik dat het voor het mij het juiste moment is om lekker dicht bij huis te gaan voetballen. Ik ken veel mensen van de club al en denk dat ik mij goed thuis zal voelen. Ik besef dat de selectie al grotendeels ingevuld is en er een ijzersterke selectie staat die de afgelopen twee seizoenen kampioen is geworden. Echter, ik zal mijn uiterste best gaan doen om van waarde voor de club en de selectie te gaan worden’, laat Wolters op de clubsite weten.

Cees Bruinink, technisch directeur Katwijk: ‘Onze selectie was nog niet compleet en met de komst van Randy hebben we er weer een regionale speler bij die zijn ervaring aan de selectie kan toevoegen. Randy heeft de laatste twee seizoenen weinig wedstrijden gespeeld en weet dat de concurrentie heel groot is bij ons. Echter hij wil er alles aan gaan doen om topfit te worden en zou zowel binnen als buiten het veld een goede mentor voor de jongere spelers kunnen gaan worden.’

  • VV Katwijk
  • Randy Wolters

Geef jouw reactie