KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Katwijk haalt kleine 2 ton op tijdens geslaagd gala

Het VV Katwijk Gala in Grand Hotel Huis ter Duin heeft een bedrag opgeleverd van 184.000 euro. Met de opbrengst wordt VV Katwijk, uitkomend in de tweede divisie, gesteund om het spelen op topamateurniveau te behouden. Daarnaast levert het VV Katwijk Gala een bijdrage aan de goede doelen Campagneteam Huntington en stichting De Brug.

Nicoline van der Plas (Campagneteam Huntington) en Henk de Wit (De Brug) namen het woord en lieten een video zien om de gasten een beter beeld te geven van de stichtingen. Beide goede doelen zijn betrokken bij de Van der Plas Foundation, welke is opgericht door Floral Trade Group en direct betrokken is bij VV Katwijk als sponsor.
Op het gala konden alle 560 gasten genieten van een uitgebreid diner, verzorgd door de chef-koks van Grand Hotel Huis ter Duin.

Bij een luxe diner hoort natuurlijk ook topentertainment. Presentator Pieter de Waard, algemeen directeur van SC Telstar, kondigde gedurende het diner de verschillende artiesten aan. Naast tonprater Dirk Kouwenberg, zorgden OG3NE en Soulbeach voor het nodig vermaak, waarbij de aanwezige dansvloer drukbezocht werd.

Natuurlijk was er ook tijd vrijgemaakt voor het uiteindelijk doel van het gala; geld ophalen door middel van de veiling (20 exclusieve kavels, onder leiding van veilingmeester Frank Buis) een stille veiling (collector-items bestaande uit voornamelijk voetbal gerelateerde veilingitems) en een loterij bestaande uit maar liefst 87 prijzen. Het resultaat? Een totale opbrengst van maar liefst bijna twee ton voor VV Katwijk en het goede doel! Als dank kregen alle 280 aanwezige vrouwen een oranje gekleurd boeket, samengesteld door Floral Trade Group, mee naar huis.

Bron: VV Katwijk

Foto: Tineke Jonker

  • Katwijk
  • gala-avond

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement