KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Derbydag in de Bollenstreek

Zaterdag 15 september is voor de vele voetballiefhebber in de Bollenstreek een dag om naar uit te kijken. Zowel in de tweede- als de derde divisie staat er een heuse derby op het menu.

Op het hoogste amateurtoneel treffen VV Katwijk en VVSB elkaar op De Krom, aanvang 15.30 uur. De statistieken spreken in het voordeel van de thuisclub. Katwijk won twee keer in competitieverband en daarnaast eindigde het twee keer gelijk. VVSB won vorig seizoen echter wel de wedstrijd in de KNVB-beker. De ploeg uit Noordwijkerhout oogste in de eerste drie duels slechts twee punten en Katwijk bleef na de nederlaag tegen Spakenburg op vier staan. De thuisclub mist naast een aantal geblesseerden ook de geschorste aanvoerder Robbert Susan.

In de derde divisie treffen SJC en FC Lisse elkaar in Noordwijk, aanvang 18.00 uur. Het is na het onderlinge bekerduel al de tweede confrontatie tussen beide teams. Lisse won de matige bekerwedstrijd, gespeeld op de Duinwetering, en is zo ook voor zaterdag de favoriet. Als voorproefje speelt zaterdag 1 om 15.00 uur voor de beker tegen Rijnsburgse Boys 2.

  • Katwijk
  • Rijnsburgse Boys
  • FC Lisse
  • SJC
  • Derby Day

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement