Uitslagen

Valken68 klopt Kagia in eigen huis

Het is VV Kagia niet gelukt om in de tweede thuiswedstrijd Valken 68 te verschalken. De ploeg van René Ras verloor met 1-3 en dat was een fikse tegenvaller. Voor rust namen de bezoekers een 0-1 voorsprong via Christiaan Guyt. Valken’68 kon niet lang nagenieten, want drie minuten later was de stand 1-1 door een penalty van Rens Lamboo weer gelijk.

Voor de rust nam Valken’68 via Sarnet Arikan opnieuw de leiding (1-2) en was het eerste doel tot de rust bereikt. Eigenlijk kwam de thuisclub er de tweede helft niet meer aan te pas. De tot spits omgeturnde zijnde Marc Langeveld tekende zelfs de 1-3 aan. Voorheen speelde Langeveld vaak als aanvallende middenvelder.
Bij Kagia was Tijs van der Schinkel één van de beste spelers. Maar hij was niet trefzeker en Langeveld wel en dat was het verschil vandaag. De gevaarlijkste actie van hem was een schot in het zijnet. Kansen waren er dus weinig in de tweede helft voor de Kagiaanen. De aanvoer was niet rendabel, waardoor Valken’68 de controle over de wedstrijd had.

Valken'68- aanvaller Langeveld was tevreden met het behaalde resultaat. ‘We liggen na vier wedstrijden op koers. Nu moeten we zo doorgaan. Het loopt steeds beter bij ons. Het bevalt me goed in de spits. Na de nieuwe voorsprong bouwden we de score uit en zat de overwinning in de pocket. We sloegen op het juiste moment toe.‘