KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

SJC op halve kracht naar volgende bekerronde

SJC heeft zich eenvoudig weten te plaatsen voor de volgende ronde in de beker. Derdeklasser Full Speed had zondag weinig te vertellen. De trotse koploper in de hoofdklasse won met ruim verschil (4-1).

De technische staf van SJC had er voor gekozen een paar vaste spelers rust te gunnen. Zo ontbraken Mike Verhoek, Jeroen Dedel en David Verweij op het wedstrijdformulier en begonnen Tom Broekhuizen ,Stef van der Zalm en Abbas al Tamimy op de reservebank. In het veld wel Timo Ruigrok, die weer een volledige wedstrijd kon spelen na zijn ernstige enkelblessure. Hij liet zich meteen gelden door al snel voor 1-0 te zorgen.

Via twee doelpunten van Tom Duindam voerde SJC de score op naar 3-0. De 4-1, uit door Al Taminy benutte strafschop, was één van de weinige hoogtepunten in het tweede bedrijf. Oefenmeester Sjaak Polak was na afloop bepaald niet tevreden over het door zijn jongens vertoonde spel. ‘We zijn ongeconcentreerd en geven zomaar een penalty weg’, aldus de trainer. Tegen deze ploeg hadden we een veel grotere uitslag moeten neerzetten.’

Foto: Johanna Wever

 

  • SJC

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement