KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Lisse lijkt naast periodetitel te grijpen na uitglijder tegen Ajax

In de derde divisie heeft FC Lisse een droomkans op de eerste periodetitel laten liggen. Tegen de amateurs van Ajax, voorafgaand aan het duel slechts de nummer twaalf op de ranglijst, verloor de ploeg van trainer Raymond Bronkhorst (foto) met liefst 3-0.

Aan een ijzersterke serie, Lisse verloor voor het laatst op 28 augustus, kwam zo op een dramatische manier een einde. In Amsterdam incasseerde de blauw-gelen al na twee minuten een tegentreffer en dat bleek de voorbode voor meer onheil. Bij rust was de achterstand al opgelopen tot 3-0 en daar kwam in de tweede helft geen verandering meer in.

Na een ongeslagen reeks van negen duels weet FC Lisse dus weer wat verliezen is en dat kost de ploeg zeer waarschijnlijk een mooie prijs. Sportlust’46, Sparta Nijkerk, DVS’33 en Excelsior'31 hebben nu alle vier drie punten achterstand op Lisse met nog één inhaalduel voor de boeg. Het doelsaldo gaat zo praktisch zeker de doorslag geven. Harkemase Boys. vooraf de nummer twee achter FC Lisse, verzuimde te profiteren van de nederlaag van FC Lisse. De Friese formatie verloor met 3-2 van Excelsior’31 en schakelde zo zichzelf uit voor de periodetitel.

 

  • FC Lisse
  • Raymond Bronkhorst

Geef jouw reactie