KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Vutters bouwen ideaal sportpark FC Lisse

Binnenkort gaat het goed bekeken programma Utopia van de buis, omdat het huurcontract voor het terrein bij Laren niet wordt verlengd. De quizorganisatie van FC Lisse bedacht daarom voor de 13e voetbalquiz op 12 januari een nieuw TV-format met een knipoog naar de perikelen met de gemeente Lisse voor wat betreft de nieuwbouw. In het programma Vut-opia speelt de grote vuttersploeg van FC Lisse de hoofdrol.

Vutters bouwen sportpark
Vanaf 31 december wordt een groep van 15 Vut-ers uit Lisse gedropt op een koud, vervallen complex aan de Spekkelaan, waar bijna niks is, alleen een oude vervallen loods. Teleurgesteld in de plaatselijke politiek, geven zij een jaar lang alles op om te bouwen aan hun ideale sportpark: Vut-opia. Hoe zij het sportpark opbouwen, is helemaal aan hen, want in Vut-opia bestaan geen regels of wetten. Het is een uniek experiment, waarvan de uitkomst nog niet vast staat.

De vutters hebben alleen een kleine kluis met daarin een voorraad stroopwafels tot hun beschikking. Zij kunnen, naar een idee van de plaatselijke wethouder, langs de deuren gaan om deze te verkopen om voldoende geld op te halen voor de bouw.

Inschrijven
Gaat het deze vutters lukken om zelf dit nieuwe complex te bouwen? De start van dit unieke experiment is op vrijdag 12 januari tijdens de eerste aflevering van Vut-opia bij de FC Lisse Voetbalquiz! Inschrijven kan in tweetallen via www.fclisse.nl.

  • FC Lisse

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement