KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Assendelft volgende aanwinst ambitieus HBC

Jesse Assendelft speelt komend seizoen voor zondagtweedeklasser HBC. De negentienjarige, multifunctionele verdediger komt over van de Koninklijke HFC waar hij thans speelt in de 019-1 wat uitkomt in de tweede divisie.

Assendelft, die terugkeert op vertrouwd terrein, gelooft in de plannen van HBC en heeft na een goed gesprek met hoofdtrainer Jasper Ketting een korte stage gelopen. Hij heeft daar trainer Jasper Ketting en zichzelf weten te overtuigen terug te keren naar de club waar het allemaal voor hem begon. ‘Jesse is een spelers met heel veel drive en potentie, zelden iemand gezien die zich zo snel onderscheidde tijdens een 1e training. Ik ben dus ook zeer verheugd dat hij volgend jaar bij ons aansluit’, aldus Ketting.

De verwachtingen zijn niet alleen bij HBC hoog, maar zeer zeker ook bij Assendelft. Hij gaat er vol voor om een basisplaats te bemachtigen en schuwt de concurrentie niet. ‘Naar zijn mening wordt je daar als speler en als team alleen maar beter van.’

De mooie accommodatie, het plezier in het voetbal bij HBC, de ambitieuze plannen, manier van trainen, trainingskamp, etc. spreken hem erg aan. ‘Daarnaast is HBC een hele sociale familiare club, waar ik een aantal jongens ken met wie ik voorheen bij HBC mee samen heb gespeeld zoals: Jort Voorham en Lasse Appels. Kortom, ik heb er vreselijk veel zin in,’ aldus Assendelft.

 

  • HBC
  • Jesse Assendelft
  • Koninklijke HFC

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement