KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Vrijwilligers SV Abbenes actief tijdens NLdoet

Vrijwilligers van SV Abbenes hebben zich tijdens de NLdoet dagen van hun beste kant laten zien. Een groot schoonmaakteam heeft het complex van onder tot boven opgeruimd en gesopt. De opstal, terras, tuin en de sponsorborden langs het veld zien er zo weer op en top uit.

NLdoet 2017
NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. De NLdoet dag is op de club traditioneel gezien het moment van het jaar om kantine en terras een voorjaarsschoonmaakbeurt te geven.

De laatste voorbereidingen en afspraken voor NLdoet zaterdag werden op vrijdagavond gemaakt. Vanaf half 8.30 uur op zaterdagochtend druppelden de vrijwilligers binnen. Er stonden veel klussen op het programma. De ene groep nam de tuin onderhouden ,waaronder het snoeien van diverse struiken en het blad vrijmaken. Een andere groep heeft de sponsorborden langs het voetbalveld een schoonmaakbeurt gegeven zodat ze nu weer mooi kunnen blinken in het zonnetje. De laatste groep heeft voorbereidingen getroffen voor het komende tennisseizoen. Zo zijn de winddoeken en de sponsorborden opgehangen en heeft het baanmeubilair een sopbeurt gekregen. Tussendoor werden de vrijwilligers getrakteerd op koffie met de inmiddels traditionele appeltaart. Ook kwam Meerwaarde langs met een verrassing, dit werd zeer gewaardeerd.

Landelijk zijn er tijdens de NLdoet actie 9517 klussen geklaard door meer dan 350.000 vrijwilligers. SV Abbenes doet volgend jaar graag weer mee en wachten dan in spanning af of ze misschien hulp krijgen van één of meerdere leden van de koninklijke familie.

 

  • SV Abbenes
  • NLdoet

Geef jouw reactie