KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

HBC zet imponerende opmars voort met titel in de eerste klasse

HBC komt volgend seizoen uit op het derde amateurniveau van Nederland. De Heemstedenaren, die in 2018 nog in de vierde klasse uitkwamen, schreven dit seizoen wederom een fraai hoofdstuk bij in hun eigen sprookjesboek. Het debuutseizoen in de eerste klasse leverde de mannen van oefenmeester Jasper Ketting meteen het kampioenschap op, een prestatie van XL- formaat.

De laatste bladzijde op weg naar de vierde divisie kwam op een merkwaardige manier tot stand. Naaste belager AGB kreeg van de KNVB enkele punten in mindering. Zo kon het als kampioensduel bestempelde treffen met SV Hillegom op zondag 14 mei zonder knikkende knieën en bibberende vingers worden gespeeld. Eén doelpunt was voldoende voor overwinning nummer achttien en in totaal op 57 punten te komen.

En de club HBC kennende neemt het ook volgend seizoen geen genoegen met een bijrol. Zo hebben de Heemstedenaren zich al weten te verzekeren van de diensten van keeper Jasper Nagel, Rory Roode (buitenspeler), verdedigers Jasper van Altena, Trevor Akallo, Rick Berrevoets en spits Lorenzo de la Rosa.

  • HBC
  • kampioen
  • Jasper Ketting
  • SV Hillegom

Geef jouw reactie