KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Zwanenburg hartveilig dankzij steun VriendenLoterij

VV Zwanenburg is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. De voetbalvereniging gaat het geld gebruiken voor de aanschaf van een AED.

Richard Padt van vv Zwanenburg: ‘Fantastisch dat we zijn uitgekozen. Met deze bijdrage willen we een heel belangrijk project bekostigen: het hartveilig maken van onze club. Het is heel belangrijk om een AED te hebben op een voetbalvereniging. Dankzij deze bijdrage kunnen we dit apparaat aanschaffen en cursussen voor het gebruik hiervan opstarten.’

Clubs van de Week
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.

Extra financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.

 
Fotocredits: Tjarko Hazewinkel

  • VV Zwanenburg
  • VriendenLoterij

Geef jouw reactie