KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Vooraf zaterdag 17 september

FC Lisse

In de derde divisie A begint FC Lisse als koploper aan de derby in de Bollenstreek tegen Rijnsburgse Boys. De Uien verzamelden toe nu toe acht punten en dat zijn er vijf minder dan Lisse. Aan het laatste onderlinge treffen op de Middelmors in Rijnsburg van vorig seizoen heeft de ploeg van trainer Robbert de Ruiter mooie herinneringen. Binnen 20 minuten nam FC Lisse een 0-3 voorsprong. De thuisclub kwam via twee doelpunten wel sterk terug, maar verder liet Lisse het niet komen.

SV Overbos

SV Overbos kent in 2A een teleurstellend begin. Na twee duels staan de Hoofddorpers nog op nul punten. Marken, zaterdag de tegenstander op het schiereiland, deed het met één gelijkspel niet veel beter. Allebei de teams zullen hun onderlinge duel dus willen aangrijpen om via een eerste zege vertrouwen te tanken.

SCW

SCW kreeg door het afhaken van de zaterdagtak van Kon. HFC een extra week op zich te prepareren op de seizoenstart. Het hielp de Rijsenhouters niet, want IJmuiden bleek met 1-5 veel te sterk. Komende zaterdag mag SCW in eigen huis proberen zich te revancheren. De kracht van VVA/Spartaan lijkt, gezien de zeven treffers die het tegen Hoofddorp scoorde, voorin te liggen.

FC VVC

De Nieuw-Vennepers mogen na twee dikke zeges een week vanaf de kant toekijken. VEW uit Heemstede, vorig seizoen superieur in de vierde klasse B, is op 24 september de volgende tegenstander.

Kagia


Ook Kagia is zaterdag na een vrije week pas toe aan de tweede competitiewedstrijd. De ploeg van Anton Wijsman treft daarin op vreemde bodem het sterk gestarte IJmuiden.

SV Hoofddorp

Op bezoek bij Blauw Wit Beursbengels hoopt het vriendenteam van SV Hoofddorp zaterdag de eerste punten binnen te halen. Het zal opnieuw een lastige opgave worden. De Amsterdammers versloegen UNO met 1-8 en namen zo revanche voor het 1-4 verlies tegen VEW in de openingsronde.

VV UNO

De eerste twee duels in de derde klasse leverde UNO niets meer dan twee grote nederlagen op. In Hoofddorp is Zandvoort zaterdag de volgende opponent voor de ploeg van trainer Maarten Slagtveld. Zandvoort speelde alleen op 3 september voor de competitie. IJmuiden was daarin met 3-2 de meerdere.

RKSV Pancratius

De Badhoevedorpers mochten een extra week genieten van de royale zege in de openingsronde. De vierde klasse E kent immers slechts elf teams. Zaterdag komt FC Weesp op bezoek. Met 1x winst en 1x verlies is deze ploeg voorlopig middenmoter.

 

  • FC VVC
  • UNO
  • VV Kagia
  • UNO
  • SV Hoofddorp
  • FC Lisse
  • SCW

Geef jouw reactie