KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Succesvolle eerste editie wandelvoetbaltoernooi bij SJC

De wandelvoetballers van SJC hebben tijdens hun eerste toernooi bijgedragen aan het verder op de kaart zetten van de club. Dat bleek uit de animo om mee te doen aan het eerste grote toernooi voor deze doelgroep. Na weken van voorbereiding door Johan Annema (Nationaal Ouderen Fonds), David Verwey (Players United) en speler van SJC 1, Rob Hoogervorst en voorzitter Herman Meijvogel was het afgelopen woensdag zo ver.

Het onstuimige weer, code oranje, dreigde even spelbreker te worden en dwong de organisatie tot een crisisberaad. Besloten werd om het toernooi gewoon door de laten gaan. De wandelvoetballers hadden immers in hun eerste jaar wel laten zien onder elke weersomstandigheid te kunnen spelen. Op de dag van het toernooi was er slechts één afzegging. Het toernooi werd gewonnen door de ex-internationals KNVB. HZVV uit Hoogeveen eindigde als goede tweede. De Fair-Play prijs ging naar de spelers van Telstar-2.

De prijsuitreiking door wethouder Gerben van Duin werd een apart feestje met originele prijzen. Geen bekers (die verdwijnen toch maar in een kast), maar echte flessen Noordwijks Zeewater, met lekkere kruiden en wat alcohol erin. Het toernooi werd afgerond met een ongekende barbecue en kende louter gelukkige mensen, die terug konden kijken op een fantastisch toernooi.

 

  • SJC
  • wandelvoetbal

Geef jouw reactie