KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Foreholte klaar voor jaarlijkse veiling

Op vrijdag 17 november staat weer de jaarlijkse Foreholte- veiling op het programma. Het is de veilingcommissie wederom gelukt om een breed assortiment van kavels aan te kunnen bieden en voor iedere portemonnee. Iedere Foreholte-supporter heeft zo tijdens de veiling de gelegenheid om de club wat extra te ondersteunen. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan de hele vereniging uit Voorhout.

Natuurlijk zijn er weer vele voetbalprijzen waarop geboden kan worden. Uitjes naar FC Schalke ’04 – FC Köln, een reis naar Sevilla – Real Madrid en een Everton-shirt van Davy Klaassen. Dit jaar kan er ook op shirts worden geboden op clubhelden van Foreholte zoals Nino Roffelsen, Segun Owobowale, Django Warmerdam en Stan van Bladeren. En wat te denken van een groepsarrangement voor de Hoftrammm! Lekker trammen door Den Haag met elkaar en ondertussen genieten van een compleet verzorgd diner.

De autopoetsbeurt, het uurtje bowlen, de bos pioenrozen en de diverse etensbonnen ontbreken niet. Terug van weggeweest, is ‘de basisplaats in Foreholte 1 (nieuwjaarswedstrijd) en de kleedkamerdeur. Het belooft opnieuw een mooie en gezellig avond te worden de 17e, vanaf 19.30 uur.

 

  • Foreholte
  • veiling

Geef jouw reactie