KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

SJC haalt uit, DSOV ontsnapt

In de zeer spannende titelrace in de hoofdklasse A heeft SJC zondag ruimschoots aan de verwachtingen voldaan. Op bezoek in Groesbeek bij het onderaan bungelende Jong Achilles’29 won de ploeg van Sjaak Polak met 0-4. Alle doelpunten vielen in de tweede helft. Stef van der Zalm en een loepzuivere hattrick van Tom Duindam maakten het verschil.

Voor DSOV leek het lange tijd een sombere middag te worden in Den Haag. Via een sterke eindsprint werd een 1-0 achterstand tegen laagvlieger Laakkwartier toch nog uitgepoetst. Martijn Nelis en Joey Carolina hielpen de Vijfhuizers aan een hele kostbaar zege. Het gelijkspel van RKDEO tegen DOSR (0-0) was een prettige bijkomstigheid. In dezelfde afdeling, 2C, stuitte GDA de opmars, vier zeges op rij, van RKVV Teylingen. De Sassenheimers verspeelden in de slotfase een 2-1 voorsprong. Jaap Zwetsloot maakte allebei de doelpunten voor de thuisclub. Ook Pancratius mengt zich door een 3-1 zege in de strijd om de derde periode.

HBC en VV Zwanenburg overtuigden allebei in de strijd om de hoofdprijs in 4E. De Heemsteders haalden tegen het arme DIO zelfs de dubbele cijfers (11-0). Zwanenburg klopte BSM met 6-1.

Uitslagen zondag 15 april:

Hoofdklasse A Jong Achilles’29 - SJC 0-4
1A HFC EDO – SV Hillegom 2-2
1A S.V. Hoofddorp – Assendelft 2-0
2C West 2 Laakkwartier – DSOV 1-2
2C West 2 Pancratius – ROAC 3-1
2C West 2 TAC’90 - Foreholte 1-1
2C West 2 Teylingen – GDA 2-3
3A West 2 ASC - SV DIOS 0-0
4E Zwanenburg – BSM 6-1
4E HBC –DIO 11-0
5C Nieuw Sloten - SC Badhoevedorp 1-1

Foto: Johanna Wever

 

 

  • SJC
  • DSOV
  • Pancratius
  • RKVV Teylingen
  • HBC
  • Zwanenburg

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement