KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Amstelveen Heemraad wacht een uitdagende competitie

De competitiestart voor de standaardteams vanaf de eerste klasse nadert snel. In het weekend van 24 en 25 september staat de eerste speeldag gepland. 433 Magazine vroeg een aantal trainers naar de verwachtingen. Amstelveen-Heemraad staat ook dit jaar onder leiding van het duo Edwin van Maas en Norbert Alblas.

De afgelopen jaren is het doel geweest om een Amstelveens collectief te smeden. Vanuit dit collectief hebben we vorig seizoen naast de 4e plaats op de ranglijst ook de 3e periode gewonnen wat ons recht gaf op een plek in de nacompetitie. De wedstrijden waren enorm spannend en hebben ons heel veel gebracht. Helaas was in de nacompetitie Stormvogels (nog) te sterk voor ons. Aankomend seizoen willen we verder gaan op de weg die we zijn ingeslagen en daar vervolgens nog een schep bovenop.

In de voorbereiding zijn we druk bezig geweest om de randvoorwaarden voor de selectie zo goed mogelijk te krijgen. Een voorbeeld hiervan is dat we aan de slag zijn gegaan met kleedkamer 1 om die te verfrissen voor de spelers. Ook hebben we voor de selectie een videosysteem aangeschaft waarmee we samen met onze spelers de wedstrijden kunnen analyseren en samen onze speelwijze verder kunnen ontwikkelen. En dat we uiteraard ook kunnen nagenieten van onze goals! Daarnaast zullen de highlights van de wedstrijden gedeeld worden met bijvoorbeeld RTV Amstelveen. Zoals gezegd willen we aankomende seizoen de volgende stap zetten in het meerjarenplan wat wij van begin af aan hebben uitgestippeld. Dit ligt ook in het verlengde met de competitie indeling voor het aankomende seizoen. Het is namelijk een competitie waarin het elke zaterdag bijna een finale zal zijn met zeer uitdagende tegenstanders. De ploegen die bij ons vorig jaar in de onderste regionen waren geëindigd hebben onze competitie verlaten en daarvoor is de degradant van de 2e klasse en de top van 3a teruggekomen. Onze verwachting is dan ook dat zij (EDO, Stormvogels en Olympia Haarlem uit 3A) samen met Wartburgia en Buitenveldert als gevaarlijke ousider om het kampioenschap zullen gaan strijden.

Hopelijk kunnen wij een mooie uitdaging voor hun vormen. Kortom, een uitdagende competitie waar we enorm naar uitkijken om ons aan te meten. Ondanks de sterke competitie willen wij attractief voetbal spelen met het doel om onze mensen te vermaken en elke zaterdag voor een lach op hun gezicht te kunnen zorgen. Uiteindelijk is plezier maken op en rondom het voetbalveld toch het allerbelangrijkste.’

Tegenstanders in 3A: Buitenveldert, EDO, IJmuiden, JOS Watergraafsmeer, Olympia Haarlem, RKAVIC, RODA’23, Real Sranang, SCPB’22, Stormvogels, United/DAVO, VSV en Wartburgia.

 

  • Amstelveen-Heemraad
  • Edwin van Maas
  • Norbert Alblas

Geef jouw reactie