Uitslagen

Bliksemstart Ter Leede betaalt zich uit tegen Hoek

Ter Leede heeft voor een kleine stunt gezorgd in het thuisduel met Hoek. De Sassenheimers bezorgden de Zeeuwen de eerste nederlaag (3-2). Ter Leede scoorde in het eerste half uur van de wedstrijd liefst drie maal. Dick Hoeksta opende de score. Iets later was het Robert Steemers die iedereen zijn hielen liet zien en de 2-0 voor zijn rekening nam en Omar Limon deed met de 3-0 ook een duit in het zakje.

Ter Leede leek een makkelijke middag tegemoet te gaan. Via een door Rik Impens benutte strafschop lukte het Hoek echter om voor rust de marge terug te brengen tot twee. Voorafgaande aan de wedstrijd had trainer/coach Steef Roodakkers alle vertrouwen in zijn team, maar het zou wel moeilijk worden tegen Hoek.

Roodakkers : ‘We spelen vandaag wat compacter bij elkaar en kijken hoe de jongens zich vandaag etaleren. We proberen snel uit te breken.’ En dat gebeurde dan ook na de zeer snelle uitbraken van Ter Leede. De opgebouwde voorsprong was een terechte meevaller van ongekende waarde en was het zaak om deze vast te houden.

Dat Hoek nog terugkwam tot 3-2 in de 90e minuut was bijzaak. Jeffrey Bok vond de overwinning van zijn manschappen terecht. ‘We vergeten eigenlijk de voorsprong uit te bouwen. We waren zeer effectief vandaag.’