KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Vooraf zondag 18 september

SV Hillegom

Het in de eerste klasse debuterende SV Hillegom treft zondag met Elinkwijk een qua naam gerenommeerde tegenstander. De Utrechters speelden jaren op het hoogste amateurniveau, maar zijn de laatste seizoenen weggezakt op de competitieladder. Elinkwijk maakte met twee nederlagen een valse start. SV Hillegom staat door de winst op Nieuw-Utrecht in de openingsronde en het verlies tegen AFC’34 op drie punten.

DSOV

De Vijfhuizers, die via de nacompetitie de stap naar de tweede klasse maakte, staan na twee wedstrijden nog op nul. Zondag is DSOV gastheer voor SV Kampong. Ook de Utrechters bleven tot nu toe aan de verkeerde kant van de score.

RKSV Pancratius

Met zes punten is RKSV Pancratius één van de liefst zes teams in 2B met de volle mep uit twee duels. Met NVC uit Naarden treffen de Badhoevedorpers zondag één van de staartteams in de afdeling.

SV Hoofddorp

De ploeg van trainer Jimmy Simons is uitstekend gestart in de competitie. United/DAVO en SV Kampong moesten allebei de punten aan SV Hoofddorp laten. Komende zondag wacht op papier een lastig duel. In IJsselstein is VVIJ, dat ook al twee zeges vierde, de tegenstander.

SV DIOS

De Nieuw-Vennepers maken in 4A van het district West 2 vooralsnog deel uit van het peloton van middenmoters. Voor de derde wedstrijd legt de formatie van trainer Dave Lange een bezoek af aan Woerden. Tegenstander VEP kende een optimale start met 2x een driepunter.

VV Zwanenburg

Degradant VV Zwanenburg maakt de hoge aspiraties tot nu toe waar met 2x winst. Opponent Alliance’22, dat zondag op visite komt, kan een zelfde rapport voorleggen. De Haarlemmers waren ruimschoots te sterk voor DSS en Onze Gezellen. Een mooie test dus voor de mannen van Mehmet Simsek.

SC Badhoevedorp

De terugkeer in het standaardvoetbal gaat voor SC Badhoevedorp tot nu toe over rozen. De oogst in 5C is met zes punten maximaal en een doelsaldo van 10-1 is op dit moment voldoende voor de eerste plaats. Zondag speelt SC Badhoevedorp een thuisduel tegen Sloterdijk. De Amsterdammers wonnen en verloren een keer.

  • SV Hoofddorp
  • DSOV
  • SV DIOS
  • VV Zwanenburg
  • RKSV Pancratius
  • SC Badhoevedorp

Geef jouw reactie