KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

BVO's steunen Sint- Maarten met speciaal shirt

Alle clubs in het betaalde voetbal steunen komend speelweekend de Nationale Actiedag 'Nederland helpt Sint-Maarten' van het Rode Kruis. Zo wil ook het voetbal zich collectief inzetten om geld in te zamelen via Giro 5125. In dit shirt betreden alle spelers en scheidsrechters dit weekend de velden.

Bij alle wedstrijden in de Eredivisie en Jupiler League komen spelers en scheidsrechters voor de aftrap gezamenlijk het veld op in een speciaal shirt waarop actie en gironummer staan vermeld. Dit initiatief wordt omarmd door alle clubs, scheidsrechters, Eredivisie CV, Coöperatie Eerste Divisie en KNVB, in nauwe samenwerking met het Rode Kruis.

Giro 5125
Ook vragen clubs, de Eredivisie, Jupiler League en KNVB, via hun eigen kanalen aandacht voor de 'Giro 5125' actie van het Rode Kruis. Meerdere clubs zetten de boodschap ook op de LED-boarding.

Bron: KNVB

De redactie van 433 Magazine is benieuwd of er ook amateurvoetbalclubs zijn die een actie opzetten voor Giro 5125/Sint- Maarten. Reacties zijn welkom via e-mailadres redactie@433magazine.nl.

Geef jouw reactie