KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

433- toernooi kent fraaie apotheose

De prijzen worden in voetballand doorgaans pas aan het einde van het seizoen verdeeld. Voor de JO 15-2 van SV Hoofddorp was het maandag 12 november echter al raak. Tijdens de finaleronde van het prestigieuze 433-toernooi bleven ze de JO14-2 en de JO 15-5 voor.

De beloning was met prachtige, licht blauwe 433-shirts, een beker voor de eerste plaats en een enorme wisselbeker royaal. Alle reden voor een feestje dus. ‘Ja, dit is wel echt heel leuk en voor mij is het zelf al de tweede keer dat ik met mijn team dit toernooi heb gewonnen’, aldus één van de spelers. Ook voor de nummers twee en drie had Marnix Bakker, hoofsponsor van het toernooi en uitgever van 433 Magazine, een aantal mooie prijzen geregeld. Fotograaf Robert Joore was aanwezig om e.a. op beeld vast te leggen.

De nummers één en twee van het toernooi voor de JO12 en JO13 teams, die al eerder de finale afwerkte, waren voor de huldiging ook speciaal naar de club gekomen. Het werd zo een prachtige avond bij Hoofddorp. In komende editie van 433 Magazine, die 23 november verschijnt, een uitgebreid verslag van dit toernooi.

 

  • 433- toernooi
  • SV Hoofddorp

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement