KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Lisse maakt indruk tegen runner-up DVS'33

FC Lisse heeft de eerste seizoenshelft in de derde divisie op een geweldige manier afgesloten. Op Ter Specke liet de ontkende thuisclub geen spaan heel van het als tweede geklasseerde DVS’33 (6-0). Na een kwartier spelen opende Ton Duindam de score 1-0. De Lissenaren gingen door en halverwege de eerste helft bracht Ajoub Ait Afkir de stand op 2-0. Het bleek een voorbode voor nog veel meer moois.

In de tweede helft was de thuisclub ongenaakbaar. Het controleerde de wedstrijd volledig en liep verder uit naar een monsterscore. De regen deerde de Lissenaren niet, want overal op het veld waren ze scherper. De 3-0 was curieus en een grote fout van doelman Daan Huiskamp. Hij dacht in het zestienmetergebied KubilyKoylu uit te kappen, maar dat mislukte.

Tom Duindam. Jeffrey Perez Stoof en de ingevallen Oussama Siali voerden vervolgens de score op naar 6-0. Na afloop was FC Lisse trainer Robbert de Ruiter dik tevreden met het behaalde resultaat. ‘Van DVS’33, dat heel hoog op de ranglijst staat, vind ik knap van de jongens. We sluiten lekker bij op de ranglijst. We kunnen nu voorlopig de winterstop in. In januari gaan we weer verder tegen VV Hoek. Deze overwinning nemen ze ons niet meer af. Van meet af aan stonden de jongens er. Verdiend gewonnen. Hier kunnen we mee verder.’

Tekst: Hennie van de Weerd

  • FC Lisse

Geef jouw reactie