KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Koploper Noordwijk onderuit, Lisse wint derby

In de derde divisie heeft VV Noordwijk de tweede nederlaag geleden. De trotse koploper verloor in eigen huis verrassend met 2-3 van subtopper ODIN’59. Sabir Achefay, die recent bijtekende, en Tjeerd Westdijk scoorden voor Noordwijk.

Directe achtervolger Hoek wist slechts deel te profiteren door met 2-2 gelijk te spelen tegen ASWH. Quick Boys won wel en heeft zo net als de ploeg uit Zeeland vijf punten achterstand op Noordwijk. FC Lisse, dat bezig is aan een sterke reeks, won de derby tegen SJC. Boyd Stevens opende al in de tweede minuut de score voor de thuisclub. Invaller Bryan Iliohan verdubbelde in de slotfase de score en besliste zo de wedstrijd.

Op het hoogste amateurniveau won Koninklijke HFC met 1-0 van Jong Vitesse. Khalid Tamine kroonde zich in een magere wedstrijd tot matchwinnaar. De Haarlemmers blijven zo de nummer drie in de tweede divisie. Katwijk klopte hekkensluiter VVSB met 1-3. Norair Mamedov opende uit een vrije trap de score. Robbert Susan en Marciano Mengerink waren allebei trefzeker vanaf de strafschopstip.

 

  • Noordwijk
  • SJC
  • FC Lisse
  • Katwijk
  • Koninklijke HFC

Geef jouw reactie