KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

April-editie 433 Magazine verschijnt bijna

De competities naderen hun ontknoping en dus is het de hoogste tijd voor een nieuwe editie van 433 Magazine. Komend weekend is het zover een worden de bladen bij de diverse clubs in Haarlemmermeer, Haarlem en omgeving, de Bollenstreek en de andere, bekende verspreidingspunten in de regio geleverd.

Wat kunnen onze lezers onder meer verwachten in de tweede editie van 2019? Voor de populaire rubriek de oude garde waren we bij VV Noordwijk. Daarnaast hebben we aandacht voor het jubilerende SCW uit Rijsenhout. We waren op sportpark De Toekomst in Amsterdam voor een leuk interview met keepster Lize Kop (foto, red.) van de Ajax-vrouwen en de OranjeLeeuwinnen.

Een positieve sfeer draagt natuurlijk bij aan het plezier dat we allemaal beleven aan de voetbalsport. De KNVB speelt daarbij ook een ondersteunde rol via onder meer het aanbieden van workshops postitief coachen. Voor deze uitgave spraken we daarover met Mark van der Kaaij. Tevens besteden we aandacht aan de evenementen Sportpodium Haarlemmermeer en Andere Blik op de Zaak met gastspreker Foppe de Haan.

Mis deze editie van 433 Magazine dus niet.

 

  • 433 Magazine
  • SCW
  • Lize Kop
  • VV Noordwijk
  • Foppe de Haan

Geef jouw reactie