Uitslagen

Katwijk wint dankzij Mengerink, Rijnsburgse Boys slikt eerste verlies

Marciano Mengerink heeft tegen VVSB eens te meer zijn grote waarde voor VV Katwijk bewezen. De topscorer verzilverde eerst een strafschop en scoorde in de slotfase de winnende treffer. De thuisclub won zo de bollenderby in de tweede divisie zaterdag met 2-1.

Rijnsburgse Boys leverde tijdens de vierde speelronde de ongeslagen status in. De Uien verloren op de eigen Middelmors met 1-3 van Kozakken Boys. Drie treffers in de laatste tien minuten van de eerste helft gaven de doorslag. Wesley Goeman redde de Rijnsburgse eer.

In de derde divisie gaat Noordwijk onverstoorbaar door met winnen en zeer veel scoren. De nieuwkomer staat door de 2-4 zege op ODIN’59 na vier duels al op tien punten en maakte al zeventien doelpunten. Quick Boys voert met de maximale score de ranglijst aan.

SJC nam revanche op FC Lisse en won bij de oplevering van het nieuwe hoofdveld met 2-1. Tom Duindam maakte allebei de doelpunten voor de gastheer. Rowdy van der Putten scoorde voor FC Lisse.