KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Clubman Van Heulen en FC Lisse per direct uit elkaar

De wegen van trainer Richard van Heulen en FC Lisse scheiden per direct. De teleurstellende resultaten en het gebrek aan perspectief hebben FC Lisse met pijn in het hart doen besluiten de samenwerking met de hoofdtrainer per direct te beëindigen.
Van Heulen kwam in 2011 als speler naar FC Lisse, waar hij na zes jaar zijn actieve voetballoopbaan beëindigde.

Bij FC Lisse bleef Van Heulen actief als trainer bij de jeugd en het tweede elftal en maakte drie seizoenen geleden de stap naar assistent van toenmalig hoofdtrainer van het eerste elftal, Raymond Bronkhorst. Sinds afgelopen zomer stond Van Heulen als hoofdtrainer voor de selectie van de tweede divisionist. Met slechts één punt uit de eerste acht duels staat FC Lisse troosteloos onderaan.

Het bestuur en de technische commissie betreuren het zeer dit voor de vereniging unieke besluit te hebben moeten nemen en zijn Van Heulen erkentelijk voor zijn grote inzet en toewijding aan FC Lisse gedurende zo veel jaren. 

Wie Van Heulen gaat opvolgen is nog niet duidelijk. Na een competitievrij weekend wacht op zaterdag 28 oktober met een uitduel tegen Quick Boys de volgende zware opdracht. Drie dagen later speelt FC Lisse in de eerste ronde van de KNVB-beker tegen FC Dordrecht.

  • FC Lisse
  • Richard van Heulen

Geef jouw reactie