KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

SCW stelt twee nieuwe bestuursleden aan

Enige tijd geleden verscheen er een column van Dirk van der Zee met als boodschap dat er zo weinig vrouwelijke bestuursleden zijn in het amateurvoetbal. Dit is eigenlijk jammer, want moeders zijn vaak ontzettend betrokken bij het verenigingsleven. Niet alleen staan ze op zaterdag langs de lijn, maar ook doordeweeks bij de training zijn ze aanwezig. Zij horen wat er leeft op en rond het veld en hier kan de vereniging weer gebruik van maken.

SCW is dan ook erg verheugd met Monica Lanser en Patricia van den Bosch als nieuwe bestuursleden. Samen zullen zij de functie van secretaresse vervullen. Deze functie is in de loop der jaren dermate omvangrijk geworden dat het SCW- bestuur heeft geoordeeld het takenpakket op te moeten splitsen. Van den Bosch zal zorg gaan dragen voor de interne en externe communicatie van SCW, met een focus op het bijhouden van de huidige website en social media. Daarnaast zit zij een werkgroep voor die zich richt op het maken van een vernieuwde SCW- website. Lanser zal de overige secretariële taken op zich nemen.

Beide echtgenoten en kinderen van Van den Bosch en Lanser voetballen al heel hun leven bij SCW. Ze zijn dan ook allebei ontzettend begaan met het wel en wee van de vereniging en haar leden.

  • SCW
  • bestuursleden

Geef jouw reactie