KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Kagia en Ras verlengen

VV Kagia en René Ras hebben overeenkomst bereikt over een contractverlenging tot de zomer van 2020. Onder leiding van Ras voeren de Lisserbroekers momenteel de ranglijst aan in de derde klasse van het zaterdagvoetbal.

Ras geeft aan het erg naar zijn zin te hebben. ‘Niet de alleen de spelersgroep is talentvol maar ook alle voorzieningen rondom de selectie zijn bij Kagia fantastisch geregeld. Ik hoef me echt alleen maar bezig te houden met de spelers, het team de trainingen en wedstrijden, de overige zaken worden allemaal voor mij geregeld. En dat is erg prettig werken voor een trainer. Ook de samenwerking met de (technische) staf is zeer positief.’ Hij hoopt mijn zijn vroegtijdige verlenging dat ook de andere stafleden snel verlengen zodat de blikken weer snel op dit seizoen gericht zijn.

Mark Scholte is namens Kagia net zo enthousiast met de contractverlenging. ‘Wij zijn in de sollicitatieprocedure zeer zorgvuldig te werk gegaan en hebben een trainer gezocht die past in het plaatje van de club en oog heeft voor de gehele selectie (v.v. Kagia 1 en 2). Samen met de staf, een delegatie spelers, het bestuur en de voetbal technische commissie hebben we hele leuke gesprekken gehad. De trainer en persoon René Ras paste ons inziens het beste in dit plaatje. Het is dan super tof om een jaar later te zien dat het niet alleen mooie woorden waren. René past bij club. Hij heeft oog voor de cultuur van de club en speelt het spelletje voetbal zoals wij dat graag bij v.v. Kagia zien. Gezien de sfeer in de selectie en het plezier waarmee zowel v.v. Kagia 1 als 2 voetballen was het geen lastig gesprek.’

  • Kagia
  • René Ras

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement