KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Een-tweetje tussen Alliance en Master Voetbal Plan

Alliance22 en de voetbalschool Master Voetbal Plan hebben op zondag 12 januari de aftrap voor hun samenwerking verricht. De eerste speelbal werd, onder toeziend oog van Barbara Barend, getekend door Tulsi Leurs en Wasi Malik (oprichters van Master Voetbal Plan) en Robert Graat en Tony Waasdorp van Alliance ’22. Op het sportcomplex aan de Zeedistelweg namen vervolgens ruim 70 voetballertjes deel aan de clinics van de voetbalschool.

De samenwerking tussen Alliance’22 en Master Voetbal Plan is in januari 2019 als proef gestart. Dat is van beide kanten goed bevallen en krijgt nu dus een vervolg. De vereniging en de voetbalschool hebben dezelfde visie op jeugdvoetbal. Voetbalplezier, persoonlijke aandacht en de individuele ontwikkeling staan centraal, ongeacht het startniveau van de spelers. Op basis van deze uitgangspunten heeft Master Voetbal Plan een programma ontwikkeld voor jongens en meiden van 7 t/m 14 jaar.

In 2020 breidt MVP het aantal trainingsblokken bij Alliance’22 stapsgewijs uit van twee naar vier uur op de zondagmiddag. De samenwerking met de voetbalschool is gestart om leden van de club een extra trainingsmogelijkheden te bieden, maar daarnaast kunnen ook voetballertjes van buiten de vereniging zich aanmelden.

‘We zijn heel tevreden over de samenwerking met Master Voetbal Plan. De aanpak van MVP past goed bij Alliance. Met het voetbal(bijles) programma bieden ze een extra uitdaging voor enthousiaste jonge voetballertjes, die iedere dag wel met de bal bezig willen zijn. De voetbalschool is voor hen een aanvulling op de doordeweekse training die de voetballer(tje)s al krijgen bij onze club’, aldus Tony Waasdorp, hoofd jeugdopleiding van Alliance’22.

Foto: Harry Opheikens

Geef jouw reactie