KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Zandbergen legt voorzittershamer neer bij Rijnsburgse Boys

Peter Zandbergen is niet langer voorzitter van tweede divisionist Rijnsburgse Boys. Daarnaast legt ook penningmeester Remo van den Bosch zijn bestuurstaken neer. Een verschil van inzicht over de koers van de club heeft tot deze beslissing geleid.

‘Ik heb de afgelopen weken keihard gewerkt en er alles aan gedaan om de situatie die eind december ontstond ten goede te keren, maar dat is niet gelukt, reageert Peter Zandbergen op de clubsite van Rijnsburgse Boys: ‘Ik heb gezocht naar nieuwe mensen voor het bestuur en geprobeerd om de taken binnen het bestuur anders in te vullen, maar dat bleek niet haalbaar. Daarom heb ik besloten mijn taken neer te leggen.’
Het vertrek van Zandbergen, die in juni 2022 aantrad, en Van den Bosch volgt na het opstappen van bestuurslid voetbaltechnische zaken Gerrit Paauw, die eind december zijn bestuurlijke taken neerlegde.

De overgebleven bestuursleden beraden zich op de ontstane situatie en komen zo snel mogelijk met een voorstel om de club in rustiger vaarwater te brengen.

Niet alleen op het bestuurlijke vlak, maar ook sportief zijn het zorgelijke tijden voor Rijnsburgse Boys. De club is door enkele goede resultaten inmiddels wel opgeklommen naar de dertiende plek.

 

  • Rijnsburgse Boys
  • Peter Zandbergen

Geef jouw reactie