KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Van der Vlugt nieuwe keuzeheer Kagia

De trainerscarrousel draait op volle toeren. Bij tweedeklasser VV Kagia is Koen van der Vlugt komend seizoen de nieuwe oefenmeester. Van der Vlugt komt over van competitiegenoot EMM’21.

‘Met Koen halen wij wederom een jonge en ambitieuze hoofdtrainer binnen. Koen is bekend met de cultuur binnen dorpsverenigingen. Zijn achtergrond bij Teylingen en zijn werk de laatste twee seizoenen bij EMM’21 tonen dat aan. Wij zijn als voetbaltechnische commissie dan ook erg tevreden met de aanstelling van Koen, laat Mark Scholte, voorzitter van de voetbaltechnische commissie op de website van Kagia weten.

Van der Vlugt: ‘ Ik ben erg blij dat ik bij een dorpsclub als Kagia aan de slag kan als trainer. Ik heb twee hele leuke en goede gesprekken gehad. In eerste instantie met de voetbaltechnische commissie en daarna met de spelers. Mijn gevoel was na deze gesprekken erg goed en ik merkte dat er direct een klik was.’

Of Van der Vlugt met Kagia in de tweede klasse kan starten, is nog zeer de vraag. De ploeg uit Lisserbroek staat na elf wedstrijden voorlaatste. Met Jan de Koning, die intern doorschuift, heeft EMM’21 ook al een opvolger gevonden voor Van der Vlugt.

  • Kagia
  • Koen van der Vlugt
  • Jan de Koning

Geef jouw reactie