KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Kagia doorbreekt neerwaartse spiraal met zege op Berkel

Na vier nederlagen op rij heeft Kagia zich afgelopen zaterdag hersteld. De ploeg uit Lisserbroek won met 2-0 van Berkel dat ook in de onderste regionen van de tweede klasse vertoefd. Kagia bezet nu de achtste plek op de ranglijst..

Kort voor rust opende Kagia de score via een doelpunt van Micha Schoone. Het was tot dat moment een open wedstrijd met twee gelijkwaardige teams. Wie als eerste zou scoren, was dan ook de grote vraag.

Na rust ging Berkel op jacht naar de 1-1. maar de Kagia -spelers zaten er iedere keer goed tussen en voorkwamen zo gevaarlijke situaties. Na over en weer gevechten om de bal was het Tijs van der Schinkel die het lot van de bezoekers bezegelde. Een schuiver in de verre hoek leverde de 2-0 op. Een derde doelpunt van de thuisclub, wederom gescoord door Van Schinkel, werd nog afgekeurd vanwege buitenspel. Het publiek had zo zijn twijfels.

Trainer Hein Leliveld was zeer tevreden over zijn manschappen. ‘De jongens hebben keihard gewerkt vanmiddag. We moesten 3 punten binnen halen vandaag, maar zo simpel is dat niet. Na vier nederlagen op rij hebben de jongens alles in het werk gesteld om de drie punten te behalen en dat is gelukt.’

Tekst: Hennie van de Weerd

 

  • VV Kagia
  • Tijs van Schinkel
  • Hein Leliveld

Geef jouw reactie