KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Ramada voor drie jaar hoofdsponsor Pancratius

RKSV Pancratius heeft met Ramada Amsterdam Airport Schiphol een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Het hotel, gelegen aan de Sloterweg in Badhoevedorp, verbindt zich voor drie jaar aan de voetbalclub uit Badhoevedorp.

Directeur John van Nieuwland motiveerde bij de ondertekening zijn keuze voor Pancratius door te zeggen dat hij het als general manager heel belangrijk vindt dat zijn hotel een band opbouwt met Badhoevedorp en haar bewoners. 'Pancratius is een grote club met veel uitstraling. Sport verbindt en ons hotel wil daar heel graag haar steentje bijdragen.'

Ramada Cup
Vorig jaar september leende het hotel zijn naam al uit voor de Ramada Cup die Pancratius samen met buurvereniging SC Badhoevedorp organiseerde op de velden van beide clubs. In de eerste week van september komen opnieuw acht clubs uit binnen- en buitenland naar Pancratius voor de tweede editie van dit toernooi. Voor Nieuwland was dat de eerste kennismaking met Pancratius. 'Ik had zelf niet eens veel met de voetbalsport, maar René Bakker van de sponsorcommissie heeft me overtuigd dat het belangrijk is een bijdrage te leveren om een mooie club als Pancratius financieel te steunen.'

Buurman
Voorzitter Harry den Arend was zeer verheugd met de steun van het hotel. ´Wij kunnen ons geen betere buurman wensen´, verwees hij naar de toekomstige verhuizing van de club naar het terrein dat achter het Ramada hotel ligt.

Foto: Hans van Dijk

Fotobijschrift: Voorzitter Harry den Arend, midden: John Nieuwland, general manager Ramada Amsterdam Airport Schiphol en rechts René Bakker, bestuurslid sponsoring.

  • RKSV Pancratius
  • hoofdsponsor

Geef jouw reactie