KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Slag om de skyboxen naar Piet Gabes

De hoofdprijs uit de meipuzzel is gewonnen door de 74-jarige Piet Gabes uit Badhoevedorp. Vrijdag 11 september mocht hij het boek ‘Slag om de skyboxen’ in ontvangst nemen uit handen van Marcel Hoogeveen van de Bruna vestiging in winkelcentrum Toolenburg.
De winnaar kreeg tevens een (gratis) Hoofddorp Pas waarmee hij tot en met 31 december van dit jaar volop korting kan krijgen op zijn aankopen bij een groot aantal winkels in Hoofddorp. Piet Gabes puzzelt graag en heeft grote affiniteit met sport. Honk- en softbal is zijn grote favoriet, maar hij is ook regelmatig te vinden langs de diverse sportvelden waar zijn kleinkinderen actief zijn. Zoals bij het voetbalveld om zijn kleinzoon Jorrith aan te moedigen.
Zelf is hij jarenlang actief geweest voor en bij de honk- en softbalvereniging Lijnden en het Hoofddorpse ETO. Daarnaast is hij zo’n 20 jaar scheidsrechter geweest bij het softbal. En hij is een grote liefhebber van het jeu de boules.
Over de Hoofddorp Pas: 'We komen regelmatig in Hoofddorp, dus die gaan we zeker gebruiken.’
Voor meer informatie over de Hoofddorp Pas, inclusief de vele voordelen, zie www.hoofddorppas.nl.

De oplossing van de mei-editie was: 1 wijlen Jan Vis, 2 Tom van Sichem, 3 SCW, 4 Serdar Gözübüyük, 5 DSOV en 6 Sport Club Westeinder.

Nieuwe prijsvraag
In het septembernummer staat – uiteraard – een nieuwe prijsvraag. Dit keer is de hoofdprijs weer een boek, namelijk ‘Herr PEP’ van Marti Perarnau, met een voorwoord van Edwin Winkels.

De redactie kijkt alle inzendingen op 10 november na en uit de stapel goede inzendingen wordt één winnaar gekozen. Die krijgt persoonlijk bericht. De prijsuitreiking volgt daarna bij Bruna Toolenburg in het gelijknamig winkelcentrum.

Geef jouw reactie